In één klik alle lampen uit

Handige app voor jouw huisbesturing

Eenvoudig geregeld.

In jouw woning in Ven&Heide kun je bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting eenvoudig automatisch instellen en in scene zetten. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid doordat de verlichting gekoppeld is aan rookmelders.

Van alle gemakken voorzien

Eenvoudige huisbesturing

Woonplezier & gemak van nu

Slimmer wonen
De woningen in Ven&Heide zijn voorzien van Busch-free@home®, een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch-Jaeger. Zo zijn bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in een scene te zetten. En eenvoudig te bedienen op afstand; met de laptop, tablet of smartphone. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid doordat de verlichting gekoppeld is aan rookmelders. Bovendien is de woning voorzien van kinderveilige stopcontacten. Zo
is jouw huis een veilige & intelligente woning.

Busch-free@Home systeem

Welke functionaliteiten zitten er standaard in de woning?

}

De binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in een scene te zetten. De verlichting is gekoppeld aan rookmelders. Bovendien is de woning voorzien van kinderveilige stopcontacten.

Kan ik het systeem nog uitbreiden als ik aanvullende wensen heb?

}

Dit kan zeker! Er zijn een hoop mogelijkheden die je kunt toevoegen aan het bestaande systeem. Kijk voor informatie op BuschJaeger.

Waar kan ik Busch-free@home® mee koppelen?

}

Het systeem is te koppelen met andere systemen zoals: het multiroom geluidsysteem van SONOS, eenvoudig te koppelen aan de huishoudelijke apparaten van Bosch, zoals wasmachines, vaatwassers en ovens, LED-verlichting van Philips Hue en diverse keukenapparatuur van Miele.

Busch-free@home® systeem buiten het huis

Kan ik de buitenverlichting op sensoren aansluiten?

}

Het is mogelijk om ook de buitenverlichting op sensoren aan te sluiten voor optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.